Ce mă neliniștește pe mine

Standard

De exemplu, retardul de dimineață din 34. 

 

Urcă la Obor. Cu un ochi privea în stânga, cu celălalt în dreapta. Îmi zic că nu e frumos să te holbezi uiți la defectul omului. Când însă văd că îi și curge din gură îmi dau seama că vorbim de mai mult decât de un defect de vedere. 

Urcă. Stă puțin în capu scărilor, nehotărât. Lângă mine. Face 2-3 pași până la primul loc liber. Lângă mine. 

Cum pornește tramvaiul, scoate nuștu’ de unde un lanț mare și gros. Începe să se joace cu zalele, ca cu o mătanie. Lumea se dispersează. Eu rămân țintuită, că deh, urma să cobor la prima. 

Cu puțin timp înainte de stația la care trebuia să cobor, sare dintr-o dată în picioare, icnește scurt și vine lângă ușa tramvaiului. Lângă mine. Îi simțeam răsuflarea-n ceafă. Se juca în continuare cu lanțul, lângă mine

Înainte de a se deschide ușile (apăsam frenetic pe boton), se lipește de mine (!). Cobor fără să mă uit în urmă. Am prins roșu la semafor. Fuck. Retărderul venea spre mine. 

M-am simțit flatată aiurea, căci nu vedea spre mine. A zbughit-o vesel, țopăind ca pe un câmp de margarete, în intersecție, printre mașini. Când a ajuns chiar în centrul intersecției a ridicat lanțul deasupra capului și a început să-l roteasca așa. 

Retărdel mititel

 Vorba unui coleg, nino-nino.

 

😐

Reclame

Un răspuns »

  1. asta e dela de se excita in multzime , de se freaca de tipe pin’ autobuze si tranvaie ca sa-si stavileasca fetishu 😛 Ce purtai in ziua aia pe tine ? Cand te-ai dat jos trebuia sa verifici pantalonii ( fusta – whatever ) ca poate ti-a lasat ala o surpriza umeda 😛 Sper sa nu fi fost cazu’ totusi :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s