Nikita – bărbat cu țâțe

Standard

Trebuie să recunosc că nu am căutat eu așa, din curiozitate, pe Wikipedia, despre vedeta noastră, Nikita. Am primit acest link, așa cum îl și dau mai departe, cu câteva sublinieri.

 

Nikita povestește despre o întâmplare nefastă din viața ei, succint :D:

„ Eram prea slăbită după spital ca să mă lupt cu atacatorul. Bine că am scăpat doar cu câteva vânătăi şi nu m-am lovit mai tare la cap. Tot ce vreau să fac este să slăbesc, să nu mă mai facă lumea grasă, când voi lansa videoclipul. Altceva nimic. ” Mdaaa.

 

Mitul Nikita stârnește invidii:

„ Savarina este un nimeni absolut. Savarina vrea doar să-şi facă imagine pe spatele meu, nu are cum să distrugă mitul Nikita, pentru că e prea puternic. ” :))

 

Nikita, suflet sensibil:

„ Obişnuită cu „greutăţile vieţii”, ea s-a ridicat prin artă – prin scris. ” S-o fi ridicat, dar totuși unde? Până la întrerupător, să aprindă lumina?

 

Nikita și spiritismul:

„ Cu cât e mortul mai vechi, cu atât puterea lui e mai mare şi te simţi mai puternic. Acum vor vedea cât vor avea de suferit Huidu, Găinuşă şi Dan Diaconescu.

Aşa cum s-au dus toţi şi au ajuns la doi metri sub pământ, aşa vom ajunge fiecare. Aici la mănăstire vin mai mereu, pentru mine e tot timpul uşa deschisă, însă în seara asta voi ruga morţii să mă ajute să mă răzbun. ” Ouch!

 

Nikita, mujer latina:

Ex-ul ei declara, pentru ce altă publicație decât Cancan:

„A încercat de două ori să se sinucidă, numai să nu o părăsesc. Făcea crize de nervi şi urla. În Bucureşti, a înghiţit un flacon de pastile, iar în Iaşi, acum o lună, a incercat să sară de la etajul şapte. Când am oprit-o, mi-a dat în cap cu masa de călcat si m-a muşcat de degete. ”

 

Nikita, cel mai iubit dintre pământeni:

„ Nikita a anunţat în cadrul unei emisiuni televizate că se va sinucide, iar cei care au urmarit emisiunea s-au pronuţat, în proprţie de 80%, în favoarea sinuciderii. ”

 

Nikita și divinitatea:

„ Fără cuvântul Domnului eu nu pot trăi. Ăsta e sloganul după care m-am ghidat toată viaţa: nimic fără Dumnezeu. ”

 

Nikita e modestă:

„ Lumea e foarte rea şi invidioasă pe faptul că sunt prea cunoscută şi prea celebră. ”

 

Întregul articol aici. Enjoy!

 

Update: Astăzi se pare că a fost zi predestinată Nikita.

Sexi

nichita-gravida

Anunțuri

5 răspunsuri »

  1. e penala,pur si simplu e scarboasa femeia asta!a zis bine mashi ca ne ducem de rapa…au aratat-o luni intregi la otv si nu facea nimic altceva decat sa tipe si sa urle ca o descreierata!sufleeeeeeeetu meu…numa cand ma gandesc mi-e sila de ea!mi-e mila de copilu’ ce-o sa iasa din ea…speram sa nu ajunga ca ea!

  2. E incredibil cum un personaj ca ea poate exista. E inacceptabil ca aceasta Nikita sa fie promovata de televiziuni. Este incredibil ca „mai marii nostri” fe la Wikipedia Romania i-au dedicat o pagina. Imi aduc aminte in momentul in care am construit o pagina wikipedia despre prietena mea talentata Oana Puscatu si mi-au fost sparte oale-n cap, ca promovez anonimi .. Anonima sau nu,Oana este o valoare si va deveni . Dar tanti asta Nikita..nici nu am cuvinte.. Pacat, ne ducem de rapa. Si ma mai intreaba diversi de ce am parasit Romania. Pacat. Mi-e dor de tara si chiar si de Moldova,chiar daca sunt din Cernavoda. Am facut facultatea la Iasi si imi lipseste tot ce tine de Moldova mea frumoasa si buna la suflet. Dar,Doamne, e atat de bine sa fii intr-o tara in care nu exista conceptul de „manea”.. numai bine iti doresc. Am gasit un blog care sa-mi placa. Am sa te adaug pe blogroll.

    • Saru mana pentru cuvintele tale frumoase. Iti doresc succes si te inteleg perfect ca ai plecat de aici… 🙂
      Eu nu m-am mai ocupat sa mai scriu aici, a fost un oarece experiment… 😛

      Multa bafta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s