Cum mi-au murit Simșii

Standard

Recunosc, am jocul Sims 2 instalat de ceva vreme pe calculator. Până zilele trecute nu am avut curiozitatea să îl deschid… Bine, l-am deschis, am petrecut de fiecare dată câte 2 ore pentru a crea personajul, dar după… I’ve lost interest. 😛

Până zilele trecute. Când am înțeles că jocul constă în mai mult decât a crea personajele (which I still love!), mi-am omorât (fără intenție!) personajele, până acum:

* Primele trei au murit de foame. Pentru că erau faliți și nu mai aveau mâncare în frigider. Când îi puneam să-și caute de muncă, epuizați de asemenea fiind, adormeau cu capul pe calculator, încercând să se angajeze. Deci, mureau în cele din urmă… de foame.

* Apoi am avut o tanti sexy pe care uitam să o duc la budă. Și tot făcea pe ea. S-a îmbolnăvit și a murit. 😦

* Am avut un personaj studentă-geek-urâtă-cu-spume care nu ajungea la cursuri pentru că adormea sau mânca sau făcea pipi sau baie și a fost dată afară de la facultate. Știu, nu a murit, dar mi-o închipui prostituată în cel mai bun caz, dacă nu, homeless.

* Ultimul meu personaj… Miss Hottie. După chipul și asemănarea Angelinei. Moartea ei mi s-a părut cea mai tragică. Femeia a avut o viață intensă (a fost promovată de n-șpe mii de ori, astfel încât pensia ei zilnică era aproape cât salariul ei de început, pe lună… a studiat, a pictat, avea o super casă cu fântână arteziană și jacuzzi și sală de fitness și leagăn și menajeră și grădinar și super skill-uri etc). Tot ce-și dorea femeia era o familie… Și culmea romantismului pentru ea s-a petrecut în tinerețe, când s-a pupat o dată (!) cu un nene, s-au ținut de mâini. Și la bătrânețe se sunau zilnic. Dar au murit bătrâni și singuri. 😦

Tâlc: Fie mă las naibii de joc, fie învăț cum „se face”. 😛

Reclame

Un răspuns »

  1. Prima fomeie mi-a murit în incendiu. Habar n-aveam că-mi trebuie detector de fum şi că trebuie să sun la pompieri, deci să nu o pun pe ea să-mi stingă focul.
    Bărbatul ei, a murit de supărare. Intrase într-un fel de mini-grevă şi toată ziua plângea la mormântul ăştia. Nu tu mâncare, nu tu toaletă, nu tu serviciu. Dormea acolo.
    Apoi am descoperit cheats, şi-i ştergeam şi erau full de energie, viaţă şi fun. Şi dacă tot devenise monoton, m-am gândit cum să-i omor, aşa că am construit o piscină, i-am băgat la înot şi le-am luat scara. După ceva ore s-au înecat, cred.

    Sadic 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s