O perspectivă

O perspectivă

Ciudat e că ezit să completez aici. Pentru că-n general vorbesc mult. Despre mine.

Deloc ciudat e faptul că primul lucru care-mi vine în minte e Metallica. 🙂

Așadar, în timp voi completa și aici. Pe măsură ce voi căpăta încredere. 🙂

Update1: E o pagină despre nimic anume. Doar despre mine. Gânduri, așa cum îmi vin în minte. Experiențe, așa cum le trăiesc. Muzică, așa cum o simt.

Și da. Refuz să fiu ipocrită și să scriu despre job (deși e un domeniu vast, material aș avea).

Update2: Îmi place să-mi aștern gândurile și trăirile, nemacerate, pentru o mână de oameni care mă cunosc și cu care nu comunic așa des cum aș vrea.

E doar o metodă de a le transmite despre mine.

5 răspunsuri »

  1. Salut,

    Am placerea sa te anunt ca am lansat un forum de discutii si informare destinat locuitorilor orasului Bucuresti. Forumul este realizat sub forma unui ghid informativ ce are la baza un forum cu discutii pe teme diverse din toate domeniile interesante.

    Propunerea mea este de a promova atat blogul tau in cadrul forumului cat si forumul in cadrul blogului, un parteneriat din care consider ca are toata lumea de castigat.

    In cazul in care esti interesat, adresa forumului este http://www.forumbucuresti.ro.
    Pentru mai multe detalii: contact@forumbucuresti.ro.

    Numai bine,
    Andrei

  2. Buna Ioana.

    Best 2 minutes of my morning citind Jungla Urbana in mare.

    In timp ce parcurg parerea ta despre x si y, ma gandesc…ce tare ar fi ca atunci cand as merge pe strada, sa vezi deasupra oamenilor titlul blogului pe care fiecare isi unleash perceptiile.

    That fiind said, hope i see more good stuff

    TheGabrielist

    • Tare idea. Era parcă o reclama Cosmote în care fiecare omuleț avea deasupra capului câte un simbol, un smiley sau ceva de genul.
      În altă ordine de idei, putem sugera la Primărie să purtăm toți ecusoane (o idee preluată din Seinfeld, recunosc 🙂 ) pentru a ne ușura interacțiunea cu ceilalți. Nu? 🙂

      • super ideea. in ultima vreme, imi place sa vad cum oamenii se organizeaza si gasesc placere in group activities. eu de exemplu fac parte dintrun grup de Smart Driving People. Little cars, smart people i guess.

        Si treaba cu ecusoanele would be so much fun. even for a day.

        To print out, most common names, si sa le hand out, for people to wear, intro zona gen Romana sau Universitate, everybody saying hi by first name to others.

        Hell, we could even give out free hugs. :))

Lasă un comentariu